Afspraak maken

Een afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen. Ons team van assistentes helpt u graag verder.

Telefonisch kunt u contact opnemen via 046 410 55 54 voor onze praktijk in Geleen. Buiten onze openingstijden staat het antwoordapparaat steeds aan. U kunt uw naam, boodschap en telefoonnummer inspreken, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

Ter bevordering van de doorstroom verzoeken wij u vriendelijk om minimaal 5 minuten voor uw geplande afspraak aanwezig te zijn.

Klik op de onderstaande link om direct een afspraak in te plannen:

De eerste afspraak

Bij de eerste afspraak moet u er rekening mee houden dat deze afspraak een uur in beslag zal nemen. Na het maken van een afspraak ontvangt u per e-mail een intakeformulier, deze dient u volgens de gegeven aanwijzingen in te vullen. Mocht u niet beschikken over een e-mail adres, dan vult u het intakeformulier voorafgaand aan uw eerste afspraak in de praktijk in. Het is in dat geval aan te raden om een kwartier eerder aanwezig te zijn, zodat alle formulieren in orde gemaakt kunnen worden. Voor de afspraak hoeft u niets mee te nemen.

Uw afspraak afzeggen

Mocht u verhinderd zijn dan vragen wij u om de afspraak minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen. Een vergeten of te laat afgemelde afspraak wordt door ons in rekening gebracht.

Het is voor u als cliënt mogelijk om online uw behandeling te reserveren.
U kunt daarmee 7 dagen per week bij ons terecht om uw behandeling in te plannen.
Wanneer het u uitkomt, op een datum en tijd wat voor u het beste schikt.

Heb je nog vragen?

Neem contact op

Heb je een vraag over een van onze behandelingen, wil je weten wat het beste bij je past of wil je direct een afspraak inplannen? Alles mag!