Gezondheid en meer

Gezondheid en meer

Massage

Een massage is niet alleen voor ontspanning of het verbeteren van sportprestaties. Het bevordert ook het herstelproces van alle weefsels in het lichaam: de spieren, gewrichtsbanden en pezen worden allemaal los gemaakt.

Bij Chiropractie Geleen hebben wij om deze reden een speciale massage in het leven geroepen: de chiromassage.
De massages binnen onze praktijk zijn altijd afgestemd op het behandeltraject. Vaak wordt de chiromassage, als dat mogelijk is, meteen voor of na de chiropractische behandeling gepland voor een optimaal effect.

De volgende massages bieden we aan:

• Chiromassage
Complete behandeling aangesloten op de behandeling van de chiropractor ter bevordering van het herstelproces en ontspanning.

• Ontspanningsmassage
Het woord zegt het al: massage ter ontspanning. de spieren, gewrichtsbanden en pezen worden allemaal los gemaakt.

• Sportmassage
Massage ter bevordering van prestaties. Afhankelijk van de sport die beoefend wordt zal de behandeling worden ingezet om herstel én eventuele blokkades weg te nemen.

 Cupping massage
Cupping is een zuigtechniek waarbij er gebruik wordt gemaakt van cups die vacuüm worden gezogen op de huid. De werking is zeer krachtig en effectief. Omdat de huid vacuüm wordt gezogen in de cup, gaat de huid omhoog staan. De kracht van vacuüm is heel sterk waardoor het meteen zorgt voor het stimuleren van de doorbloeding en het stimuleren van Qi (energie). Verklevingen en diepe spierknopen worden als het ware naar de oppervlakte gezogen waardoor blokkades worden opgeheven.

• Zwangerschapsmassage
Speciale massage voor moeder en kind. De massage dient als ontspanning en losmaken van het lichaam zodat optimale groei ontstaat.

Heb je nog vragen?

Neem contact op

Heb je een vraag over een van onze behandelingen, wil je weten wat het beste bij je past of wil je direct een afspraak inplannen? Alles mag!