Nieuws

Laatste berichten

Nieuws

Let op! Aangepaste openingstijden tijdens de vakantieperiode.

 

 

 

Het is lente!

Het is lente!🌸 De dagen worden langer, de temperaturen beginnen langzaam te stijgen en de natuur begint vol te bloeien. De lente heeft ook voordelen voor onze gezondheid!

Huilbaby’s / KISS-syndroom

(ook wel bananen-houding genoemd)

Baby’s geven met huilen aan dat ze iets willen. Ze kunnen nog niet praten en huilen is hun manier van communiceren. Sommige baby’s huilen zoveel dat hun ouders er helemaal gek van worden. Wat ze ook proberen, hun spruit is en blijft ontroostbaar.

Chiropractie bij zwangerschap

Ben je zwanger? Allereerst gefeliciteerd! Zwanger zijn is voor de meeste vrouwen een geweldige en bijzondere tijd. Echter door de veranderingen in jouw lichaam, kan het fysieke ongemakken veroorzaken.

Nieuw in onze praktijk: Orthomoleculair Therapeut Malou Bettings

Ik ben Malou Bettings, orthomoleculair therapeut en van origine gespecialiseerd HBO-verpleegkundige binnen de ouderengeneeskunde.

Goede nachtrust

Een goede nachtrust is belangrijk voor je lichaam zodat het kan herstellen en groeien. Als je tijdens het slapen in rare posities ligt kan dit een negatieve invloed hebben op je wervelkolom. Onderzoek heeft bewezen dat je slaappositie een grote invloed kan hebben op de kwaliteit van je slaap en daardoor de kwaliteit van je gezondheid.

Heb je nog vragen?

Neem contact op

Heb je een vraag over een van onze behandelingen, wil je weten wat het beste bij je past of wil je direct een afspraak inplannen? Alles mag!