Gezondheid en meer

Gezondheid en meer

SOM therapie

Gezondheid is de som van delen. Afgelopen jaren is dat besef steeds groter geworden. Die pijnlijke rug is niet alleen maar een wervel die vastzit. De oorzaak kan aan zoveel verschillende factoren liggen.

Water, zuurstof, voeding, beweging, slaap, mindset, gevoel, bewustzijn… Alles mag met elkaar in balans zijn. Laten we een deel liggen, dan raken we na verloop van tijd uit balans en kunnen we ziek worden.

Lichaamsscan
Daarom is de SOM lichaamsscan een goed beginpunt. Tijdens de meting stuurt de lichaamsscan van Global Diagnostics (GD) 612 frequenties je lichaam in, met dezelfde sterkte als de afstandsbediening van je televisie. Door deze meting krijg ik inzicht in hoe het met jouw gezondheid gesteld is. Virussen, bacteriën schimmels, allergieën, verzuring in specifieke spieren, blokkades is wervels, gewrichten die niet soepel zijn, bloedvaten, zenuwbanen.

Met de resultaten uit de meting zie je concreet hoe je je gezondheid zelf kan verbeteren. Het is een mentaal, emotioneel, mechanisch en chemisch advies om jouw immuunsysteem zelf weer supersterk te maken. Alle delen van je gezondheid komen aan bod.

Behandeling

Voor de behandeling blijf je aangesloten aan de lichaamsscan waarmee de onderdelen in je lichaam die wat zwakker zijn de frequentie van groei krijgen en de bacteriën, virussen en schimmels die te veel aanwezig zijn worden verzwakt. Met als gevolg dat je immuunsysteem weer sterk wordt.

De behandeling wordt aangevuld met adviezen ten aanzien van voeding, waterconsumptie, ontspanning, ademhalingsoefeningen, sportadvies, stressadvies… enzovoort. Want gezondheid is de som van delen!

Een consult duurt 75min, zodat er ruim de tijd is om alles te bespreken en alle vragen te beantwoorden.

Anke van Banning

Gezondheidsscan

Heb je nog vragen?

Neem contact op

Heb je een vraag over een van onze behandelingen, wil je weten wat het beste bij je past of wil je direct een afspraak inplannen? Alles mag!